Last minute naar Italië

Voordelig en snel naar Italië

Italië: olijfolie, ijs, prachtige kunst, ongerepte natuur en bruisende steden. Alles is er mogelijk van een culturele vakantie tot een actieve vakantie vol spanning en avontuur. Vakantie vieren dat kan men wel in de Italiaanse laars.

Met een last minute is het nu mogelijk om voordelig en snel een vakantie naar dit geweldige land te boeken. We lichten hier een tweetal topbestemmingen uit voor een last minute Italië.


Het Gardameer

Een gigantisch meer met een omtrek van 185 kilometer met helderblauw water dat wordt omgeven door citroenbomen en idyllische plaatsjes. Er lijkt geen beter plek om je last minute Italië naartoe te boeken.

Lago di Garda ligt in het groene noorden van Italië in de buurt van leuke plaatsen als Sirimone. Er is in de omgeving van alles te beleven, zo kun je karten bij South Garda Karting of paragliden in Monte Baldo.

Ben je liever één met de natuur? Dan is Parco Giardino Siguarto, het mooiste natuurpark van Italië, een leuk uitstapje. Bovendien leent het Gardameer zich natuurlijk uitstekend voor allerlei watersporten en je kunt er dagen doorbrengen aan de waterkant met een goed boek.

Voor ieder wat wils aan het Gardameer, dat moge duidelijk zijn.


Toscane

Wil je even helemaal tot rust komen in een prachtige omgeving waar je heerlijk kunt eten en drinken? Dan is Toscane absoluut een bestemming voor jou. Je drinkt er de lekkerste wijnen uit de streek zoals de Chianti en de Brunello en eet er gerechten om je vingers bij af te likken.

Bovendien kent Toscane geweldige steden die bijna uit hun voegen barsten van de culturele bezienswaardigheden. Denk maar aan Florence, Lucca en Pisa.

Ook de shopaholics kunnen hun hart ophalen in de steden van Toscane. De hipste kleding, schoenen en accessoires vind je in de vele boetieks.

Het westen van Toscane ligt aan de Tyrrheense kust. Hier kun je genieten van meer dan 400 kilometer wit strand en azuurblauw water. We mogen Toscane met recht een top last minute bestemming noemen.

Tips Last minute naar Italie