Kaarten van Italië

Handige kaarten voor onderweg

Hieronder vind je een aantal kaarten en plattegronden die handig kunnen zijn bij het uitstippelen van je route, het bezoeken van steden en het plannen van trips:

ANWB Wegenatlas Italië

ANWB Wegenatlas Italië

Deze uitgebreide wegenatlas Italië op A4-formaat bied je meer dan 200 pagina's met actuele en gedetailleerde kaarten.

De ANWB Wegenatlas Italië biedt kaarten op een schaal van 1:300.000 (1 cm = 3 km). Hiermee vind je gemakkelijk de kortste weg of juist een leuke toeristische route.

De atlas wordt aangevuld met 24 stadsplattegronden (1:15.000) en 10 detailkaarten van grote agglomeraties (1:100.000). Tevens is de atlas voorzien van een informatieve kaartrand en een plaatsnamenregister. Inclusief Europese hoofdwegen (1:4.000.000).

Kortom: een bijzonder handige wegenatlas voor het plannen van je reis.

Te bestellen bij bol voor € 13,95

ANWB Wegenkaart Italië

ANWB Wegenkaart Italië

Deze ANWB Wegenkaart Italië (en Zwitserland) is onmisbaar in de auto!

De ANWB Wegenkaarten zijn inmiddels bekend; ze hebben een goede uitsnede, zijn gemakkelijk hanteerbaar en hebben een handige kaartrand met wegnummers en afstanden tot plaatsen.

De schaal van deze kaart is 1:800.000. Dat wil zeggen: 1 cm = 8 km.

De kaart bevat ook stadsplattegronden van Milaan, Venetie, Bologna, Florence, Rome en Napels. Ook een plaats- en straatnamenregister ontbreekt niet.

Te bestellen bij bol voor € 7,95

Rondritten tussen de wijngaarden

Rondritten tussen de wijngaarden

Op verkenning door de wijngebieden en in 150 wijnkelders in Italië

Deze reisgids laat je via maar liefst 125 rondritten kennismaken met het beste wat wijnland Italië te bieden heeft.

Je ontdekt alle wijnstreken en de beste wijnhuizen van de 'laars', maar ook de mooie natuur en talloze cultuurparels waarvoor Italië geroemd wordt. Een handige sterrenbeoordeling vertelt je wat de reis of een uitstap waard is.

Per wijnstreek is er een overzichtelijk adresboekje met een overzicht van de belangrijkste wijnhuizen. Per wijnhuis krijg je een lijstje van de geproduceerde wijnen en eventuele andere producten die er worden verkocht.

Je ziet ook in één oogopslag of je ter plaatse kunt overnachten of eten. De grondig uitgewerkte inleiding laat je kennismaken met de wereld van de wijn in het algemeen en met wijnland Italië in het bijzonder.

Te bestellen bij bol voor € 24,95

Tips Kaarten van Italie