Reisgidsen voor Italië

Inspiratie voor onderweg

Op deze pagina vind je een aantal inspirerende reisgidsen, die je kunnen helpen van je vakantie een echt succes te maken.

Capitool Reisgids Italie

Capitool reisgids Italië

De reisgids van Italië is ideaal in gebruik vóór, tijdens en na de reis.

Inmiddels is Capitool, met meer dan 100 titels, al jaren marktleider onder de reisgidsen. Door de combinatie van visuele uitbundigheid in de vorm van driedimensionale tekeningen van bezienswaardigheden en heel veel kleurenfotos en praktische bruikbaarheid door middel van verhelderende kaarten en compacte teksten onderscheiden de Capitool Reisgidsen zich van alle andere.

De reisgids bevat veel foto's, illustraties en kaarten, opengewerkte tekeningen en plattegronden van de belangrijkste bezienswaardigheden en driedimensionale beelden van historische wijken.

Deze Capitool reisgids is toch wel de leukste reisgids voor Italië. Alleen het doorbladeren al is een waar genoegen!

Te bestellen bij bol voor € 36,99

Wanneer Waarheen Italie

Wanneer Waarheen Italië

Van Reemst

Ook van Capitool is de reisgids 'Wanneer Waarheen Italië'.

Dit prachtig geïllustreerde boek helpt je om Italie te ontdekken en je vakantie te plannen.

Italie heeft voor iedereen iets te bieden - geschiedenis, kunst, architectuur, eten en drinken, design en prachtige stranden.

Laat je inspireren door een team van lokale auteurs met veel kennis van hun land, die je vertellen wat de beste tijd is om elke regio te bezoeken, wat de beste plaatsen zijn om te zien, en de beste uitstapjes en activiteiten.

Of je nu voor de eerste of voor de tiende keer Italie bezoekt, een stedentrip plant of een zomervakantie met het gezin - dit boek vertelt je wat je kunt doen, waar en wanneer.

Te bestellen bij bol voor € 25,00

Tips Reisgidsen Italie